Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

Як зазначає експерт, коли ми починаємо думати, а чи не занадто різка риторика України у бік Угорщини, варто згадати, як Орбан приїжджав до Києва, після чого, нікому не сказавши, поїхав до москви. По Зеленському, стверджує він, було видно, що він відчував себе обдуреним.

«Орбан – це персонаж, який дуже давно працює з москвою і ось на всіх цих темочках, муточках, шантажах такий самий став, як московит типовий. Він так само, як вони, втрачає це відчуття реальності. Тобто він навіть не зрозумів, що може бути боляче ось настільки особисто, ось це той момент», - пояснює Дмитро Левусь.

А далі, продовжує він, почалася ця історія із санкціями проти «Лукойла» і лютуванням Угорщини через нафту. Принагідно експерта нагадує, що Хорватія пропонувала допомогу, пропонувала вирішення проблеми, на що в Угорщині відповіли, що це все не серйозно. Тобто, констатує він, Угорщина і не шукала ніяких собі варіантів, вона сподівалася, що ситуація якось сама собою розсмокчиться.

«Чому? Тому що абсолютно все зрозуміло. Вся інша нафта – це нафта за якимись контрактами до Угорщини, а «Лукойл» - це жирний шматок безпосередньо Орбана і його політичної сили. Це корупційний конкретно ось такий Орбан», - стверджує Дмитро Левусь.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович розповів, чи можуть цього року відбутися переговори між Україною та росією.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи буде Україна продовжувати боротися із вагнерівцями в Африці.