Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Є вже план чи наказ провокації на Запорізькій атомній електростанції чи Курській атомній електростанції у наших ворогів?

Вони маються. Розумієте, ось у чому тут уся фішка? Знову ж таки, карти кажуть, що вони не знають справжніх, кінцевих планів українських Збройних сил. Бажання зробити щось погане є, бажання нашкодити - так. Але для того, щоб отримати результат, вони мають точно знати плани українських Збройних Сил. А вони не можуть їх прорахувати.

Що вони робитимуть? Ну, на сьогоднішній момент для Запорізької атомної станції залишається та ж небезпека, яка була перед цим.

Наразі ворог будує укріплення на підступах до Курської АЕС. Чи чекати нам на денацифікацію Курської АЕС?

Популярні новини зараз
Пенсія менша на 20%: про що пенсіонер має повідомити ПФУ Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Мальдіви, омари, просєко, ювелірка за 300 тис. євро: оприлюднено відео, як депутати з фракції мера Дніпра відгуляли на лакшері курорті Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Чесно, щоб прямо сказати, що вони там зміцнюють… Хоча, виходячи з тих укріплень, які вони будували та будують на лінії фронту, вони справді можуть будувати ці укріплення. Але тут щось дуже в'яленько вони будують. Я не сказала б, що це якісь прямо такі укріплення.

Це така якась більше імітація… Ні, укріплення, щось вони роблять, тут карта роботи є, але це більше показати чи що… Начебто є сила і те, що вони мають намір захищати цю станцію. Але, ще раз, тут своєрідні плани в українських Збройних сил.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш попередила, що незабаром путін знову почне загрожувати ядеркою чи ще чимось.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, як довго на території Курської області відбуватимуться бойові дії.