Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, далі на Курщині ЗСУ будуть йти до Тьоткіно, не даремно й обстріли цього населеного пункту так посилилися. До того ж, додає він, і президент Зеленський у вечірньому зверненні сказав, що Україна розширює буферну зону на Курщині, саме так це і виглядає.

«Якщо ми подивимося в бік Тьоткіно, то це ще на кілька десятків кілометрів є можливість розширити фронт на території росії. І таким чином те, що там створила так звану буферну зону росія на Харківщині, і в порівняння не буде іти з тим, якого дійсно потужного успіху досягли Збройні сили України в цій ситуації», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Очевидно, міркує він, так і буде, не даремно ми бачимо всі ці підірвані мости, воно все до цього складається, саме до такого розвитку подій. І це, констатує експерт, абсолютно правильно обрана стратегія, дійсно планування операції виконано на висоті, це заслуга Генштабу і Сирського.

«Далі, звичайно, це вже буде більш обережний рух в очікуванні, що росія буде перекидати певні свої підрозділи. Вони зняли дійсно певні сили з південного напрямку, зняв ворог також певні незначні сили з Времіївського напрямку і перекинув їх у підпорядкування оперативного угруповання військ «Північ» для охорони Брянщини. Фактично вони вже хочуть прикривати кордон Брянщини і Курщини, тому що ворог остерігається, що наступальні дії українських військ можуть поширитися і на Брянську область», - розповідає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, як розвалити російську армію зсередини.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, куди на росії передусім мають полетіти ATACMS.