Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«У тилах російської армії необхідно працювати у російській формі великими підрозділами масштабу батальйону. Можна спокійно під виглядом росіян пересуватися у російських тилах. До 600, дивлячись якогось типу батальйон. Якщо такий, як нам потрібно, то це не менше 500 з невеликим чоловік, які несуть на собі ефективні засоби поразки, на віджатій техніці рухаються, знають паролі тощо. Це неймовірної сили зброя саме проти російської армії», - розповідає Олександр Новохатський.

Це, наголошує він, об'єктивний чинник, адже ми ж не воюємо проти народу росії, ми не воюємо проти самих росіян, тому нам не цікаво спалювати їх у мобільних крематоріях чи розстрілювати пачками над ямами, як вони робили з українцями у Бучі. Наші вороги, констатує експерт – це російська держава, путінський режим, його носії.

У російських військових, розповідає він, було страшне завдання: вони повинні були довести місцевому населенню в Бучі, Бородянці, що вони росіяни. Ми ж, констатує експерт, не добираємось українізувати мешканців Брянщини, Курщини, ніхто не змушуватиме їх читати Шевченка.

«Нас цікавлять чиновники - або у витрату, або в колаборацію, нас цікавлять офіцери, причому спеціальних сил, нас цікавлять поліцейські - знову ж таки або у витрату, або в колаборацію», - зазначає Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чому куряни не опираються наступу ЗСУ.

Також Знай.ua писав про те, що Чабан розповів, як діагностувати депресію у себе.