Про це він розповів у своєму блозі.

«Бачите, від «Київ за три дні», як кричала російська пропаганда, до того, що тепер такі видні російські пропагандисти, депутати Госдуми, як Гурульов, бідкаються. Він приїхав з москви до Курської області для евакуації власних рідних, і жодного блокпоста, де були ДАІ, не бачив. І кажуть, що ж це робиться, українські Збройні сили і до москви можуть дійти з таким успіхом, якщо забажають», - розповідає Олександр Мусієнко.

Окрім того, зазначає він, запанікувала і білгородська влада, їхній губернатор записав панічне відео про те, що вводиться надзвичайна ситуація. Ось, констатує експерт, і наслідки, а тим часом операція ЗСУ на Курщині продовжується і буде тривати, хай російські воєнкори, блогери і кажуть, що їм вдалося зупинити український наступ, але це не так.

Також він звертає увагу на той факт, що місцеве населення Курської області не чинить опір ЗСУ. Якби цей опір був, стверджує експерт, росія вже би давно рознесла ці фото та відео у мережі, щоб показати, як населення бореться, але цього немає.

«Це означає, що ті люди, які не виїхали з цієї території, не проти, щоби там була українська влада. Про це треба задумуватись на політичному рівні. А що, якщо мрії про український кордон по річці Дон колись збудуться?», - запитує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко заявив, що ЗСУ зараз будуть розширювати свій плацдарм на Курщині.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, як довго на території Курської області відбуватимуться бойові дії.