Про це він розповів у своєму блозі.

По-перше, зазначає експерт, виникає питання, навіщо путін взагалі вирушав до Азербайджану, адже нафта чи бензин йому там не світить, та й на дружбу він азербайджанців не розведе. Як він нагадує, росія допомагала Вірменії в окупації Нагірного Карабах і зовсім не хотіла виводити звідти свої війська, так що тут не йдеться про любов і братні народи.

«Навіщо йому звільняти Курську область? Він із робочим дводенним візитом до Азербайджану… Логічно, правда? Взагалі, зазвичай, коли у твою країну хтось вторгається, то, навпаки, ти скасовуєш всякі візити, мчиш терміново у свій кремль тощо. А тут людина навіщось виїхала до Азербайджану. Та ще й до Азербайджану, не до Білорусі, де можна вмовляти Лукашенка відкривати другий фронт на півночі Чернігівської області, не до Казахстану, який хоч би в ОДКБ», - коментує Михайло Шейтельман.

На його думку, путін приїхав переймати досвід. Як експерт нагадує, Алієв, президент Азербайджану, - це єдиний, мабуть, із нині правлячих президентів у світі, який відновив територіальну цілісність своєї країни, причому територіальну цілісність після більш як 30 років окупації.

«Можливо, путін розраховує навчитися в Алієва? Приїхати та сказати: «А ось як? Навчіть, будь ласка. Може, я теж зможу за найближчі 35 років відновити територіальну цілісність російської федерації, вийти на межі 1991 року». І він скаже: «Ні, ви що? Ми проти росії воювали, а вам доведеться проти НАТО всемогутнього, тому ні, це вже не вийде. Забудь, володько, забудь», - пояснює Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів про перший мирний план для російсько-української війни.

Також Знай.ua писав про те, що Миселюк розповів, як далі будуть розвиватися події на Курщині.