Про це він розповів у програмі «Особистість з Сергієм Дойком».

За словами експерта, у нас обмежена відстань, на яку ми можемо зайти у Курській облсті, щоб наші лінії постачання не перерізали, як це відбулось з росіянами у Київській, Сумській та інших областях на початку повномасштабної війни, тобто це 50-80 км. По-друге, зазначає він, росіяни будуть тиснути з флангів, і утримати їх буде дуже складно.

«Пройшло декілька днів, уже почали і наші окопуватись, рити там у повний ріст для техніки, фортифікації, і росіяни почали окопуватися. Як сказав один із російських військових блогерів, якщо українці візьмуться за лопати, це буде найгірший варіант, ситуація буде така сама, як у Бахмуті, тобто їх буде звідти фактично дуже важко вибити. Це і відбулось», - розповідає Андрій Миселюк.

Як він зазначає, поки що на Курщині у нас іще є просування, тим паче, що працюють ДРГ, вони відносно вільно переміщаються, простір великий, а щільність військ ворога невелика, тому ми бачимо вдалі операції та поповнення обмінного фонду. Однак загалом, стверджує експерт, ситуація стабілізувалася.

«Але треба розуміти, що це не рейд класичний. Те, що робив Легіон «Свобода Росії», «РДК», це дійсно були рейди, вони зайшли, заскочили, трошки побули і назад пішли. А у нас ні, наші хочуть залишитись. І не просто хочуть, вони вже все роблять для того, щоб залишитись там. Вони відразу заходили із технікою для того, щоб фортифікації будувати, і з мінами. Тобто все для цього було підготовлено», - пояснює Андрій Миселюк.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, чому кремль нічого не може зробити з операцією ЗСУ на Курщині.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський розповів, як розвалити російську армію зсередини.