Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Справа в тому, що тут не просто вже стоїть питання про вигнати ворога. А стоїть питання про звільнення взагалі всього народу, не тільки українського народу, а й російського народу від тиску їхнього президента, тому що вони всі також в рабстві знаходяться.

Тому це вже війна іншого порядку, це вже взагалі війна за людяність і за взагалі людську свободу. Тому будуть продовжуватися такі трансформації, які будуть звільняти не тільки українців і українські землі, які будуть звільняти свідомість людей і на цій території. Ви будете бачити, як багато людей з тих територій будуть переходити на бік України і допомагати Україні. Тому тут вже справа про велике звільнення, яке буде стосуватися не тільки України.

Рік тому Пригожин збирався йти на москву через те, що Україна мала успіхи на полі бою. Зараз на москву збирається новий лідер, до сьогодні він був нікому невідомий, але вже є заклики, що путіна треба міняти, гойда на москву. Це просто буде провокація чи все ж таки кремль знесуть?

Я можу сказати, що такі бажання серед людей у росії будуть посилюватися. Якщо не цього разу, то наступного. І це бажання вже виникло, ця ідея, що так можна зробити, вже виникла, і вона буде посилюватися, і все більше і більше з'явиться охочих.

Популярні новини зараз
Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максимуза розповіла, що буде з Білоруссю: «Тут буквально війна, яка планується».

Також Знай.ua писав про те, що Старіков прокоментував повідомлення про те, що операція на Курщині не надто допомогла ЗСУ на Донбасі.