Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Ростовську область поки що обходять стороною. І щодо неї тривають активні переговори. Знаєте, таке враження, що там активізувався Янукович, який через своїх агентів та через своїх людей намагається з кимось якось домовитись. Тобто тут випадає фонема Vach, яка каже, що дуже сильно обговорюють, дуже перемовляються, намагаються за допомогою дипломатії якось досягти успіху.

Що ж до такого регіону, як Краснодарський край… Ой, ось тут у Краснодарському краї розпочнуться внутрішні проблеми, які можуть призвести до спалаху народного повстання всередині. Таке враження, що люди будуть виходити і говорити, що держава їх не може захистити, будь-якої миті вони можуть опинитися під загрозою ворога, під загрозою захоплення.

І дуже багато буде зараз якихось виступів. Ну, загалом там будуть великі зміни. Краснодарський край чекає на величезні, неймовірні зміни.

До речі, ось революційний рух там дуже назріває, навіть теж можу вам щодо цього зачитати дещо, як це. Виглядатиме, що прапор революції підійметься в Краснодарському краї, і звідти воно поширюватиме свій вплив на інші регіони. Тож чекатимемо на ці прекрасні події, які будуть дуже-дуже скоро.

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення "Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Gaya заявила, що росіяни в росії теж у рабстві.

Також Знай.ua писав про те, що Максимуза розповіла, що буде з Білоруссю: «Тут буквально війна, яка планується».