Про це він розповів у своєму блозі.

«Того самого моменту, коли українські війська господарюють у Курській області, путін їде саме чомусь до Чечні. Це не може бути випадковим чином. Це не на День пряника в Тулу поїхав і не рибу ловити у Башкортостан. Це ось до Чечні. Із чим у нас асоціюється Чечня? Звичайно ж, із підрозділом «Ахмат», з Апті Алаудіновим. Здається мені, що путін поїхав вмовляти Кадирова взяти на себе відповідальність за визволення Курської області», - розмірковує Михайло Шейтельман.

По-перше, зазначає він, всі мовчать про війну у Курській області, і Генштаб, і Міноборони, це коментує лише Апті Алаудінов, так би мовити, з медійної точки зору він відбиває атаку ЗСУ. Очевидно, констатує експерт, путін хоче, щоб Кадиров відбивав цей напад фізично.

«Ну, скільки має путін заплатити Кадирову за звільнення Курської області? Я думаю, мільярдів 20 доларів, так? За менше хто поїде до Курської області? Чеченці не поїдуть. Отже, 20 мільярдів доларів коштуватиме звільнення Курської області путіну. І ось припустимо, що Кадиров отримує 20 млрд, у нього є десятки тисяч солдатів. І він подумає, а навіщо їхати на Суджу? Ну, Суджа там, а москва тут», - підкреслює Михайло Шейтельман.

До того ж, додає він, у Суджі стоять ЗСУ з танками і HIMARS, а у москві ж нікого немає, вона ніким не захищена, і приз, якщо її взяти, - стати господарем росії. Тому, констатує експерт, дуже хотілося б, щоби була така амбіція у когось там.

Популярні новини зараз
Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, як переманити Індію та глобальний Південь на бік України.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чому путін у жодному разі не відмовлятиметься від довготривалої війни проти України.