Про це він розповів у своєму блозі.

Передусім експерт зазначає, що накопичення військ на білорусько-українському кордоні прогнозоване. Як він пояснює, путін нічого не може зробити із операцією ЗСУ на Курщині, тому хоче, аби білоруси влаштували якісь провокації і убезпечили наші дії у напрямку Брянської області.

«Щодо нашої підготовки. У нас заміновані території, у нас є підготовлені позиції. Сам Лукашенко в інтерв'ю пропагандисту Попову говорив про те, що українські сили готові і що там усе заміновано, ніхто не просунеться і не пройде. Отже, наші війська готові, чекають можливих дій ворога», - розповідає Олександр Мусієнко.

На його думку, тут ворог також розраховує на медійний ефект, тому треба бути пильними, не вестися на пропаганду та ІПСО. Як підкреслює експерт, ворог думає, як вразити нас психологічно, інформаційно, але ризики також присутні.

«Чи означає це, що прямо зараз білоруська армія буде готувати вторгнення? Ми будемо спостерігати, треба тут очікувати інформацію від безпосередньо наших посадових, осіб, офіційну інформацію, але певне пересування техніки, сил і засобів спостерігається у бік Гомельщини, це якраз у бік Чернігівщини. Зрозуміло, тому що там поряд наші сили проводять дії на Курському напрямку, і ворогові дуже хотілося б, аби ми їх звідти відтягнули», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Мобілізованим оголосили важливе нововведення "Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чи допоможе Кадиров путіну відвоювати Курську область.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як захистити Покровськ від окупантів.