Про це він розповів в авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

«Зарано ще розставляти крапки над «і» щодо конкретних результатів щодо операції, бо вона зараз іде. Але вона спрацювала у певних моментах і дала ефект передусім психологічний щодо підняття настрою у населення України і Збройних сил, що ми вийшли з того затяжного піке, коли невдачі паралізували свідомість нашого суспільства, всі вже опускали руки і казали, що все пропало, ми вже нічого не зможемо. Якраз ця операція показала, що у нас є ще достатньо ресурсу, потенціалу, аби бити ворога і бити навіть на його землі», - зазначає Сергій Кривонос.

Щодо зняття певної кількості сил і засобів противник з Донбасу, зауважує він, то тут це не зіграло на 100%, але на певних напрямках це дійсно спостерігається. Проблема в тому, констатує генерал-майор, що вони не зняли війська з Покровського і Торецького напрямків, але, знову ж таки, поки що, час іще є.

За словами гостя програми, він ще більше місяця тому почав казати, що Покровськ треба готувати до оборони за прикладом Бахмута та Авдіївки, бо росіянам дуже не вигідно в’язнути у вуличних боях, це довго. А зараз, стверджує він, росіяни можуть намагатися взяти Покровськ у котел чи у напівоточення, аби змусити наших бійців вийти з міста.

«Тому давайте не будемо поспішати, як воно там буде на Донбасі, бо не потрібно знати всім безпосередньо на цьому етапі, які у нас є плани, які у нас козирі на руках. Якщо повертатися до Курської операції, то у певних моментах вона достатньо непогано спрацювала», - підсумовує Сергій Кривонос.

Популярні новини зараз
ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Місячне затемнення 18 вересня та кохання: для яких знаків Зодіаку цей день принесе шанс на яскраві почуття Газ та світло: які будуть нові тарифи з 1 жовтня Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова попередила про загрози для Одеської, Миколаївської, Харківської і Львівської областей.

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів, чи ракети полетять на москву: «Якщо по-серйозному…».