Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Якщо ви хочете правильно інтерпретувати його прогнози, то маєте справа наліво, так, тобто з точністю до навпаки. Це означає, що жодна ракета не полетить на москву, нічого грандіозного у цьому плані не станеться. Дмитро Гордон дає прогнози не для того, щоб вони збувалися, тому що жоден із його прогнозів не збувається, і він це знає, тому що він талановита людина, він просто найкраще у цій країні створює інформаційні новини, newsmaker №1», – пояснює Дмитро Співак.

Зокрема, нагадує він, у Гордона вже і французькі війська входили в Україну, і десяток інших країн НАТО, і був план деокупації Ялти, який ніхто, крім нього, не знає, і 100-200 F-16 у червні рознесуть пів росії тощо.

За словами гостя програми, на відміну від Гордона, він не отримує зранку відомостей від ЦРУ, ФБР, MI6, MI5 та Моссада разом узятих, тому такий прогноз зробити не може. Але Гордон зробив свою справу, стверджує він, адже тепер на кожному інтерв'ю перше питання буде щодо цього прогнозу, чи так станеться, чи ні.

«Якщо по-серйозному. Якби Захід міг дати росії чи хотів би дати росії якийсь ультиматум, цей ультиматум стався б місяців 18 тому, не чекаючи на те, що Україна винайде свою ракету», - наголошує Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку У чоловіків є два тижні, щоб уникнути блокування рахунків від ТЦК В Україні дорожчає "блакитне паливо": що буде з тарифами для населення
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, як потрібно готуватися до довготривалої війни з росією.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, коли почнеться битва за Покровськ.