Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, його прогноз щодо розвитку ситуації довкола тих чи інших населених пунктів завжди один – усе залежить від бойових дій, це стосується і Покровська. Однак, констатує він, можна чітко сказати, що ЗСУ зроблять усе, аби змусити ворога відступити, зірвати його плани, завдати максимальних втрат і збитків йому.

«Але чи вдасться, попри цю, втримати оборонні позиції? Це покажуть бойові дії. От Коен, заступник директора ЦРУ, каже ще простіше: або так, або ні. Але що він ще говорить? Стратегічно це не змінює ситуацію», - розповідає Олександр Мусієнко.

Експерт розповідає, що на Покровському напрямку ворог ще не вперся остаточно саме в основну лінію оборони, і ЗСУ намагаються зробити все, щоби зупинити їх на підходах до неї, завдавши максимальні втрати.

«Генеральна битва за Покровськ може відбутися вже в середині або наприкінці вересня, фактично, якщо ми оцінюємо темпи руху. Тобто вона може розпочатися, це не значить, що вона ще й закінчиться. Тому що це може стати великим могильником для російських військ, і зрештою, зупинити цю хвилю наступу, який триває майже рік», - пояснює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Банки видають готівку за новими правилами: скільки грошей можна зняти за один раз Не беріть слухавку, якщо бачите ці номери: шахраї залишать без копійки ТЦК забирають документи: як діяти В Україні дорожчає "блакитне паливо": що буде з тарифами для населення
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, чи дозволить Білий дім удари західною зброєю по росії.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи вдається ЗСУ скувати російські війська на Курщині.