Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Я думаю, що, можливо, найближчий місяць-півтора такий дозвіл буде отримано, оскільки треба погасити, скажімо так, дві болісні для команди демократів точки. Ну, ви бачите, як на Близькому Сході всіляко намагається утримати ситуацію від ескалації команда демократів батогом та пряником, досить жорстко давлячи на Ізраїль, ну, частково це вдається. З війною в Україні це не виходить», - зазначає Андрій Золотарьов.

Якщо криза на фронті набиратиме обертів, розмірковує вона, то, можливо, місяць-півтора – і такий дозвіл можна отримати. До того ж, додає експерт, якщо згадати, як ми спочатку отримували нову техніку, а потім про це офіційно заявляли, то і з дозволом на удари по рф може бути так само.

«Інше те, що ми все літо говорили про те, що ситуація рухається до ескалації. А вона й буде. Ось, як ми бачимо останні дні серпня, на жаль, і вересень, і, я думаю, добра половина жовтня буде дуже важкою у плані війни», - стверджує Андрій Золотарьов.

Ця ескалація, зазначає він, розпочалася вже, зокрема, це і Курська область, це і Покровськ, із яким ситуація, за словами військових, у рази гірша, ніж із Бахмутом, і події на фронті, і збільшення інтенсивності бойових дій.

Популярні новини зараз
Скільки доведеться платити за газ з 1 жовтня: тарифна сітка від постачальників Українцям дарують зарядні станції за сплату комуналки: нова акція від YASNО Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гай розповіла, коли українські ракети «Паляниця» полетять на москву.

Також Знай.ua писав про те, що Доній назвав найголовніші проблеми підготовки України до війни з рф.