Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

На День Незалежності було застосовано вперше нову українську ракету, яка називається «Паляниця», по ворогу. Чи є у нас ресурс виготовляти таку українську зброю у великих партіях, у великих масштабах?

Велика задумка є. Ресурсу поки що немає, тому що нам треба було показати, що ми можемо, на що ми здатні, щоб привабити цей ресурс. І, дивіться, ресурс ми отримуємо дуже скоро – Король пентаклів, Колісниця. Тобто це свідчить, що ми дуже скоро отримаємо ресурс і, тим паче, дуже успішно почнемо реалізовувати і застосовувати цю зброю з таким прекрасною назвою «Паляниця», яку не виговорить жоден ворог.

І це дуже змінить ситуацію, це дуже злякає ворога, це дасть нам пришвидшити перемогу. Це буде застосовано, відкрию секрет, восени. Дуже швидко, дуже.

Україна буде тією державою, де виготовляється багато зброї?

Популярні новини зараз
Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Кінці з кінцями не зведете: яку пенсію отримають українці Мобілізованим оголосили важливе нововведення Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни
Показати ще

Колесо Фортуни – однозначно так, нас буде боятися реально весь світ. Ми будемо не тільки виготовляти зброю, а, як мені показують карти, ми будемо цю зброю виготовляти і для інших країн, тому що дуже багато країн дійсно опиняться в умовах війни.

А ми можемо подивитися дати, роки? Коли таке?

Дві країни Європи опиняться в умовах війни вже наприкінці цієї осені. І це не жарти, я вже не раз це дивилася, і мені показує кінець осені. Дві країни, не буду називати їх, я знаю, які це країни. Одна з них є дійсно нашим сусідом.

Чи ці країни межують з російською федерацією?

Одна – так.

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн розповіла, що чекає на Україну – НАТО, ЄС чи щось інше та потужніше.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова заявила, що скоро для України настане переломний момент.