Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Для яких міст можуть бути загрози на День Незалежності?

Коли ви мені поставили це запитання, найперше, що я почула від мого янгола, це попередження для Києва, Київської області. Потім Західна, Кривий Ріг. Одеса, Одещина, дещо відтягується, але в небезпеці, постійно я відчуваю небезпеку.

Запуски ракетні будуть навіть там, де раніше не очікували, скрізь. І це для того, щоби тиснути, для перемовин, віддати деякі області, на що ми не готові піти ніяк, за жодних умов. І я чомусь чую музику «Ми козацького роду». Я бачу, що піднімається дух, піднімається енергія землі, і щось буде знову для нас приємне.

Чи чекати повторень подобних терактів (ред. – як удар по дитячому кафе у Запоріжжі) на День Незалежності 24 серпня?

Популярні новини зараз
До 3400 гривень: українців будуть оштрафувати за електролічильники 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить В Україні дорожчає "блакитне паливо": що буде з тарифами для населення Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Від 16 числа до кінця, до 31 однозначно бути готовими всім. Події на вулиці з мостом, на вулиці, біля мостів бути обережними, вибухи будуть. 31 число у мене програється, 29. Неочікувано там, де раніше не влучали. Скрізь, по всій Україні. Особливо зараз бути обережними на території західної частини. Київ, Київська область включно.

І, ви знаєте, якийсь буде перелом, буде переломний момент, період для України. Зміни йдуть, розмови йдуть, і щось буде зрозуміло відомо, але серпень – трагічний місяць. 30, 31, 25 число, вночі, бути дуже обережними по всій Україні.

Як повідомляв Знай.ua, Gaya заявила, що росіяни у росії в рабстві.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг спрогнозувала проблеми для путіна в Ростові та Краснодарському краї.