Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Президент Чехії Петр Павел вважає, що НАТО може прийняти Україну ще й з тимчасово окупованими територіями. Що ви бачите? Україна та НАТО, що про цей союз відомо?

Якщо чесно, я рекомендую людям займатися собою, коли вони читають таке. І жодних союзів не буде, ні Європейського, ні НАТО. Україна вже будує свій незалежний союз. Тому що НАТО якось не сильно… Об'єктивно воно може допомогти чимось у війні, бо, якби не могли, не допомогли, а вони вже допомогли. Просто дуже подобається мусолити цю тему.

А населення, яке страждає, зараз перебуває у такій підвішеній дитячій позиції. Це коли дитина або навчиться сама ходити на горщик, або продовжить діставати, тиранити батьків. І у людей виникає бажання, щоб великий брат нас узяв у великий союз, щоб нас захистили, коли ми вже сильніші за цього великого брата у 10 разів.

Ну, не знаю, питання люте, це у стилі «Коли же скінчиться війна?». Ну, сумно, що люди не можуть займатися собою і чекають на принца на білому коні, не знаю, на білому танку з квіточками, який точно їх врятує. Ну, не знаю, ніяка зовнішня сила... Якби вона була, то Супермен уже прилетів би. Мені здається, треба просто перестати у неї вірити.

Популярні новини зараз
ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Зміни у військовому обліку – чого чекати українцям Газ та світло: які будуть нові тарифи з 1 жовтня Не беріть слухавку, якщо бачите ці номери: шахраї залишать без копійки
Показати ще

Поки НАТО зрозуміє, Україна вже створить свій військовий союз, і допомога буде потрібна їм. І ось тоді давайте подивимося, чи готові ми їх взяти. Ось із цієї позиції, якщо почнуть дивитися, взагалі одразу всі проблеми почнуть вирішуватися.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова заявила, що незабаром для України настане переломний момент.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг спрогнозувала проблеми для путіна в Ростові та Краснодарському краї.