Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Як пише The Times, путін заплатив за військову допомогу частково подарунком Кім Чен Ину і відправив 24 коня породи орловський рисак. Чи це бажання зблизитися з лідером Північної Кореї, чи проблеми з грошима на росії?

Тут є кілька таких моментів. Насправді начебто зблизиться – так, але тут і фінанси також. Тут фінанси, допомога, це також, тому що тут явно обмежено. Так, загравання йде. Але він уже не вперше коней відправляє до Північної Кореї, вже було таке.

Якою далі буде співпраця і наскільки вона буде плідною? Як це вплине на війну в Україні?

Північна Корея - найкращий друг на сьогоднішній момент, ну, як вважає кремль. Я все одно говорю, що Кім Чен Ин – це людина-маска. Він не забув старих образ, які завдала свого часу кремлівська влада. Це може бути російська влада ще свого часу, коли його дід, батько, можливо, були якось у становищі приниженого. Ось це він не забув. І тому тут такий підтекст… До певного моменту.

Популярні новини зараз
Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Готуємо каністри: в Україні очікується різке зниження цін на бензин та солярку Не беріть слухавку, якщо бачите ці номери: шахраї залишать без копійки Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Я не бачу прямо таких супердружніх обіймів з боку Кім Чен Ина щодо кремля. Тут ніби своя якась вигода. Ну, правильно, вони залежні, вони змушені десь йти на співпрацю.

А, з іншого боку, дивіться, коли нещодавно була повінь дуже сильна у Північній Кореї і коли кремлівський з «відкритою» начебто душею звернулися до Кім Чен Ина, що ми вам допоможемо, ми вам все зробимо, ми вас врятуємо від цієї повені, Кім Чен Ин сказав, що ні, самі впораємося. Розумієте? Тут такий підтекст.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш розповіла, чому лукашенко не хоче вступати у російсько-українську війну.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла яким містам загрожує сильний обстріл.