Про це він розповів у своєму блозі.

Як пишуть західні ЗМІ, зазначає експерт, росія могла отримати від Ірану приблизно 200 ракет. За його словами, безумовно, це загрози, це посилення певної вогневої потужності і можливостей ворога, але це не так страшно, як пише поважне видання Financial Times, що росія знищить всю енергетику.

«Як можна знищити дальністю до 120 км? Це раз. По-друге, треба розуміти, що все ж таки реактивна артилерія, на мій погляд, буде намагатися працювати вздовж лінії фронту. І це той вогневий потенціал, якого росії в артилерії особливо починає не вистачати», - пояснює Олександр Мусієнко.

За словами експерта, так, ці ракети тактично можуть покращити положення росії, так, вони можуть підтримати певний ракетний терор разом із іншими засобами, але стратегічно змінити ситуацію – ні. Так само, додає він, нам треба більше систем ППО і власних РСЗВ таких, як HIMARS, щоби у відповідь завдавати удари, і за це зараз йде боротьба на міжнародних майданчиках.

«Але поки Іран не передавав інші дальністю на 300, 500, 700 км, це не змінює колосально ситуацію. І до цього треба, до речі, підходити під кутом того, що у росії проблеми виникають такі, що вже вона сприймає ледь не як рятівне коло 200 ракет з боку Ірану», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чому путін раптом згадав стамбульські домовленості, які ніхто насправді не підписував.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко оцінив ситуацію на полі бою: «Україна почала заганяти росію».