Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Трамп говорить про те, що він може закінчити питання між росією та Україною за добу. Шольц готує мирний план, де частина окупованих територій залишається для того, щоб якось закінчити війну. А радник прем'єр-міністра Індії навіть готує мирні пропозиції. Ці переговори будуть, враховуючи ситуацію, яку зараз створює росія? Чи втіляться всі ці мирні плани?

На це розрахунок кремля: завдяки таким діям дроновим, терористичним, ракетним швидше підштовхнути Європу до того, щоб хитрість – не мир, а перемир'я. Набратися сил. Не забувайте, що весь час карти показують, що у нього бажання залишаються незмінними. Бажання, якщо не підкорити весь світ, то до того йти – шляхом зміни влади, воєнним шляхом, яким завгодно. Плани у кремля залишаються ті самі.

Щодо країн БРІКС, лідерів цих країн, таких великих. Ердоган недаремно туди хоче вступити. Китай, росія. Вони мають усі імперіалістичні замашки через збільшення своїх територій. І тут дуже багато обману.

Тобто ось це загрожує тим, що незабаром, якщо не наступного року, будуть якісь військові дії або конфлікт, це або Середня Азія, або Південь, ось туди.

Популярні новини зараз
Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Мальдіви, омари, просєко, ювелірка за 300 тис. євро: оприлюднено відео, як депутати з фракції мера Дніпра відгуляли на лакшері курорті Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Розумієте, тут ніби підтекст зупинити війну, але це не зупинити, це підвісити. У цьому є небезпека, на це не можна вестися. Я вже багато разів говорила, що не можна вестись на перемир'я чи підвішування війни, тоді ми зіткнемося з більшою силою. І не лише ми, це іншим країнам іде, країнам колишнього Радянського Союзу та Європі. Іншим країнам світу йде загроза.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг про нестачу енергій створення та рівноваги в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розвіяла страхи українців, що взимку доведеться жити в абсолютній темряві.