Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Багато майстрів говорили про те, що у росії можлива ядерна катастрофа.

Та воно у них неробоче просто. Ядерна катастрофа росії - це те, що у них неробоча ядерна зброя, але вони вдають, що вона робоча, і намагаються її відремонтувати. Прикинь, неправильно полагодять, і воно рване десь.

Чи може бути такий розвиток подій?

Мало того, вони знайдуть там український слід, звісно.

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Я бачу взагалі цікаво, що у росії розроблятиметься нова якась зброя, вони нову суперракету презентують, назвуть її якось епічно, іменем якогось відомого артиста, це буде щось дуже смішне. І ця ракета не злетить, бо хтось украв детальку і відпилив собі додому, щоб лампочка краще горіла.

У них буде якийсь епічний фейл і великі, на жаль, обстріли через те, що не злетіло. Ось у них буде якийсь фейл, а в нас усе спрацює. Тобто те, що розробляють у нас, уже починають розробляти на совість, бо нікому не хочеться, щоб до їхнього дому прилетіло. Плюс у нас добре розроблятимуть захисні системи.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що нам дасть другий Саміт миру.

Також Знай.ua писав про те, що Хом'як пояснив, чому ніхто з нас не має місії: «Це взагалі смішно».