Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Його вже хочуть зробити, не так довго, ось найближчим часом. Я бачу, що Володимир Зеленський їздить постійно, добивається, обіцяють зустріч, дійсно зустріч має бути. А от щодо того, хто буде з представників росії, питання з дуже великими трьома крапками. Тому що, можливо, якісь або представники будуть… Ну, хитрують.

І тут відволікає на себе увагу Китай і Індія чомусь, Індія, питання з Індії. Китай, Індія… Сварка між Індією і Китаєм. Три карти у мене випало: Китай, Індія і сварка на 11 місяць. Китай зачепив Індію, щоб вони вступали на їхній бік, на що Індія не дуже так погоджувалась. У майбутньому, я бачу, що мають бути союзи. Індія, Китай, росія.

Чи вдасться завдяки Саміту миру завершити війну цієї осені, можливо, зими або навесні наступного року?

Зараз йде такий період, ближче до зими якась, можливо, призупинка, тайм-аут. Я так бачу – тайм-аут.

Популярні новини зараз
Мер Одеси Геннадій Труханов оформив паспорт РФ та банківську картку у лютому 2022 року: фото документів Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

І не тільки Курськ, там і інші локації, будуть бити по росії для того, щоб змусити їх зупинити. Все одно важко буде домовитися, тому що якось все так постійно на «ні», перепалки якісь, нема домовленостей правильних. До зими дійсно побачимо, дай Боже, щоби щось було вже зрозуміло. Але в інших частинах, у яких були бойові активні дії і анексія, ще не так просто все заспокоїться. Диявол ще не відступає.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш попередила про загрози обстрілів для Дніпропетровської, Полтавської, Запорізької, Одеської, Миколаївської і Херсонської областей.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, коли повномасштабна війна повернеться до кордонів АТО.