Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Хочу запитати за Дніпро, за Дніпропетровську область, за Кривий Ріг.

Є загроза і для міста Дніпро, і для Дніпропетровської області, є загроза і для Кривого Рогу. По обстрілам воно залишається.

У нас, на жаль, такий період часу, коли загроза обстрілів стосується не тільки якихось, давайте так, звиклих до обстрілів областей, але і території західної частини України, по Одесі випадає. І от на Кривий Ріг зараз випадає, і на Дніпро, і на Дніпропетровську область випадає. І там всюди межує цивільна інфраструктура і військова інфраструктура. Тобто вони обстрілюють так, щоб уразити тил і щоб налякати людей, вбити людей. Це їхня тактика, вони цю тактику зараз і будуть застосовувати.

Запоріжжя і Полтава.

Популярні новини зараз
Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Так, на Запорізьку область одразу вилізла загроза. Є загроза, особливо, знову ж таки, у мене тут воно стосується радше об'єктів, пов'язаних із чимось військовим передусім. І по Полтаві також виходить загроза. Я тут не впевнена, ракети чи не ракети, а от шахеди – так.

Херсонська, Миколаївська, Одеська область.

В Одесі, Одеській області загроза є по обстрілам, вона випадає, на жаль, вона є достатньо активною. По Миколаєву така сама загроза є, воно хоч і виходить у Вежі перевернутій, але загроза все одно залишається, тобто, можливо, це не день у день, але якось так. На Херсонському напрямку мало того, що постійна загроза обстрілів, нічого не змінюється, обстрілюють регулярно, там іще і якісь бойові сутички місцями.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн пояснила, чому не можна вестись на мир, який пропонують нам країни БРІКС.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, коли повномасштабна війна повернеться до кордонів АТО.

https://youtu.be/7RkIdcts3p8