Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Ті умови переговорів, які вони пропонують, для України є вкрай невигідними та неможливими з низки причин. Тому ті переговори, які ми собі уявляємо із представниками росії, України тощо, не відбудуться ні цього року, ні наступного.

Але відбудуться переговори такого плану, як уже був мирний саміт, коли основною переговорною стороною буде не росія, а посередники. І ось за допомогою посередників нам вдасться досягти того, щоб дійти у переговорному процесі до угоди, зупинки пуску ракет і шахедів по території України та росії, щоб військові дії йшли на території, де триває війна, де йде зіткнення напряму військ.

Перший рівень переговорів буде досягнуто, припинять летіти ракети та шахеди для терору мирного населення, припинять бомбардувати інфраструктуру. Тобто це буде перший раунд, якого необхідно досягти. А другий буде, найімовірніше, аж у 2026 році, коли йтиметься про повну зупинку воєнних дій.

Тобто ми згорнемо війну до кордонів АТО та до умов АТО?

Популярні новини зараз
Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Так, так, як це було з 2014 до 2022 року. Це не означає, що війна завершиться, але принаймні життя зможе у країні налагоджуватися та для мирного населення стати безпечним.

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн розповіла, що на нас чекає взимку: блекаути, гаряча фаза війни та мандарини.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн пояснила, чому не можна вестись на мир, який пропонують нам країни БРІКС.