Про це він розповів у своєму блозі.

«Тобто Міністерство ще не створено, а вже можна вирізати з картопельки медальку і вішати на груди. 14 же млн повернулись. Ну, і що з того, що 14 млн і 140 000 виїхало? 14 млн же повернулися. Тобто Міністерство вже працює. Ах, його ще нема. Воно вже може вирізати медальку з картоплі. Уявляєте геніальність?», - пояснює Олесь Доній.

Тобто, констатує він, майбутнє Міністерство завжди має чим хвалитися, тому що завжди є ті, хто повернулися, а те, що люди повернулися не через Міністерство, нікого не цікавить, чиновникам же треба буде виправдовувати свою діяльність.

«А те, що варто займатися іншою діяльністю, тобто створювати умови в Україні, щоб було навіть під час війни комфортніше жити, аніж зараз, за це Міністерство не відповідає. За це повинен відповідати весь уряд. А за те, що він може ухвалювати негативні рішення, Міністерство єдності чи повернення українців не відповідає», - додає Олесь Доній.

Зокрема, пояснює ідеолог, це заборона виїзду чоловіків, яка не тільки не допомагає армії, а й шкодить їй, а ще освіті, економіці, демократії і демографії. Тобто, констатує він, родини розбиті, маятникова міграція вбита, молоді студенти не повертаються, бо знають, що більше не виїдуть, і все це сильно нашкодило Україні, її економіці, потужностям.

Популярні новини зараз
Плату за світло нараховуватимуть по-новому Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, чим Україна вдарить по росії швидше – ATACMS чи Storm Shadow.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чому путін боїться дозволу Заходу на далекобійні удари по рф.