Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, Зеленський планує домовитися із чинною адміністрацією Білого дому, переконавши особисто Байдена змінити позицію щодо ударів західною зброєю по території росії. І тут важливо, додає він, що Зеленський хоче зробити це зараз, аби не чекати, що буде, коли прийде Трамп чи Гарріс.

«Це все глобально зводиться до того, щоби адміністрація Байдена зараз зробила ось той потрібний ривок, і фактично американський президент до моменту інавгурації наступного у січні 2025 року, (найімовірніше, Камала Гаріс, судячи з тенденції, як це складається, але не будемо забігати наперед) надав Україні все, що може, що необхідне. Тобто здійснив такий фінальний ривок – і зброя, і удари в глиб російської території, і збільшення пакетів допомоги, і чіткі сигнали кремлю», - пояснює Олександр Мусієнко.

Логіка, констатує він, зрозуміла, невідомо, чи підуть на це США і зокрема Байден. З одного боку, пояснює експерт, Байден дійсно може зіграти такий от фінальний акорд, поставивши жирний знак оклику у своїй політиці щодо України, з іншого – він може не хотіти залишати наступнику проблеми, які можуть виникнути через це рішення.

«А якщо цього ривка немає, тоді, звичайно, Україна буде власними силами бити по території росії, намагатись максимально ефективно використати пакети допомоги, повільно відступати з Донбасу, стримуючи ворога, завдаючи максимальні втрати і паралельно фактично використовуючи фактор Курської операції», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, що таке перемога у війні та як не втратити допомогу США.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чи Захід хоче заморозки війни в Україні: «Чесно сказати?».