Про це він розповів на каналі «Прогноз».

росія також має взяти участь у другому Саміті миру. Чи є варіація того, що за стіл переговорів посадять дві сторони – нас і росію, і між нами виступатимуть країни світу для того, щоб налагодити політичну ситуацію?

Є кілька варіантів розвитку подій. Але перед великим Самітом має зібратися маленький, який ухвалюватиме рішення. Поки що його немає, тому поки що я не бачу великого Саміту.

Це ось зараз і ухвалюватиметься рішення в рамках відносин з Китаєм, в рамках відносин з Америкою, в рамках відносин з Індією. Ось ці три країни так чи інакше зараз можуть сформувати цю можливість маленького перенесення у велике. Але давайте подивимося, а в плані карт (ред. – натальних) я не можу дати відповіді, з астрологічної точки зору я не бачу відповіді.

Хто насправді вирішуватиме долю світу – Трамп чи Гарріс?

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

Я астролог, і я дивлюся з погляду астрологічного. І я бачу, що карта Гарріс набагато сильніша, по-перше, ніж про неї розповідають, тому що багато хто говорить, що вона хіхікає, якісь дурниці говорить. Вона дуже твереза ​​та розумна людина, це чітко ви повинні розуміти. Друге - вона набагато сильніша за Трампа.

У Трампа за місяць до виборів, тобто ось на початку жовтня почнеться теж позитивний період, його рейтинг трошки підросте, але з ймовірністю 80% (це велика ймовірність) Гарріс переможе. Тобто, якщо ставити ставки, то це 80 до 20, що переможе Гарріс. Я не можу говорити 100%, тому що все в цьому житті буває, але, виходячи з особистих карток, очевидно, що у неї становище сильніше.

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко закликав не робити завищених очікувань щодо західної допомоги та дозволів на удари по рф.

Також Знай.ua писав про те, що Хом'як розповів, чи варто шукати своє призначення.