Про це він розповів у своєму блозі.

«Кульмінацією цього всього і зірочкою мало би стати саме за цей місяць те, що Сполучені Штати оголосили би про дозвіл бити в глиб російської території. Хоча вони продовжують говорити, що це стратегічно не змінить ситуацію на полі бою… Знаєте, я вкотре підкреслюю щодо зброї, що не треба теж робити якісь завищені очікування, що якийсь окремий вид озброєння або якесь його застосування десь по території росії обов'язково докорінно змінить ситуацію», - пояснює Олександр Мусієнко.

Принагідно він згадує знищення арсеналу зброї у Торопці Тверської області і той факт, що всіх дуже цікавить, якою зброєю вдалося завдати такого удару, всі обговорюють, чи це «Паляниця», чи крилата, чи балістична ракета, чи скільки дронів… На думку експерта, тут головне те, що це блискуча українська операція, яка ввійде в історію російсько-української війни, а надмірна увага до зброї зайва.

Як він зазначає, так, звісно, є певні любителі зброї, яких цікавлять усі ці технічні параметри, але ж треба розуміти, що у ході російсько-української війни були різні моменти щодо зброї, і не на всі є відповіді. Зокрема, каже експерт, це стосується того, чим удалося збити літак ДРЛВ А-50 над територією росії, Ту-22м3 тощо.

«Після, закінчення війни, пройде кілька років, ми дізнаємось такі деталі, що просто зараз навіть і не обговорюється: якою зброєю, якого виробництва і звідки вона могла бути запущена. Головне – це зараз результат, на ньому і концентруємось» - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старіков розповів, чи полетять ATACMS на росію і як відповість кремль.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як, згідно з планом перемоги Зеленського, Україна може отримати запрошення у НАТО.