Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Які цікаві події були наприкінці 2014 року в Україні, «Майдан» розпочався у листопаді. Тобто справді десятирічний цикл. Почалися такі неконтрольовані, неочікувані політичні події. Янукович, як Третій Рейх, хотів правити 1000 років, він не думав, він не очікував, що так буде. І коли відбулися ці події, вони запустили цілий цикл трансформації людей і всієї країни, і всього світу.

І ось якраз буде якесь завершення і якась точка. І багато хто дійсно пророкує, я знаю, завершення гострої фази війни. Зрозуміло, що сам собою воєнний конфлікт ще на довго, там занадто багато учасників, але, справді, до грудня можуть бути дуже хороші, позитивні новини.

Наразі вже йде вектор на завершення тієї фази війни, у якій ми знаходимося, коли летять ракети. Десь кілька місяців ще, як кола на воді, це доходитиме до всіх учасників процесу, зокрема й до росії.

Тому справді буде момент такий, що люди відчуватимуть перед Новим роком у повітрі вже це завершення, коли ви пройшли якийсь важкий етап, раз – і ви відчуваєте, що він закінчується. Буде приємний Новий рік.

Популярні новини зараз
"Немає сенсу мобілізувати": кого з чоловіків навіть не чіпатиме ТЦК На блокпостах посилять перевірки: що потрібно мати при собі Українцям встановили заборону на опалювальний сезон: стосується всіх власників газових плит Школярі будуть вдома довше: скільки триватимуть зимові канікули
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв розповів, як змінилися українці через війну.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чого насправді хоче путін - території чи зміни влади у Києві.