Про це вона розповіла в авторській програмі Геннадія Кірії «Увага: Кірія».

За словами переможниці 2015 року, конкурс «Міс Україна» чи інші дають кожній жінці можливіть або себе знецінити, або зробити навпаки. Так, констатує вона, після участі чи перемоги у конкурсі жінку відразу сприймають як просто красуню, яка нічого за собою не несе, але ж є живі приклади, наші переможниці, які несуть також духовні, розумові, ментальні аспекти.

«Коли такі приклади входять на міжнародний рівень і показують, що можна по-іншому, у людей формується зовсім інша думка. Тобто все залежить передусім від самої жінки, яка бере участь у конкурсі. Тому що ми знаємо, що є дівчата, які йдуть туди, просто щоб показати себе та знайти собі класні стосунки, а є дівчата, які йдуть туди, щоб розкрити свій потенціал, щоб реалізувати себе та показати, що жінка може дійсно змінити світ на краще», - пояснює Христина Столока.

Щодо того, що конкурси краси нав’язують суспільству негативні тенденції, міркує вона, то це велика помилка мислення дівчаток, які бачать гарну картинку і думають, їм потрібно бути такими ж, аби всім подобатися. Однак, підкреслює гостя програми, потрібно пам'ятати, що у кожної дівчини є своя унікальність.

«Дівчатка повинні також у собі знайти ту унікальність, яка є у них, і просто її в маси також показувати. І тоді вони також будуть подобатися всім. Тому що легко бути чиєюсь копією, але потрібно бути індивідуальністю, і це дуже важливо», - підкреслює Христина Столока.

Популярні новини зараз
Відстрочка від мобілізації: як уникнути помилок при подачі документів Затримали після оновлення даних у "Резерв+": адвокат розповів, як діє ТЦК Що не можна робити, якщо вас зупинили ТЦК: інструкції від юриста Зима без централізованого опалення: влада відмовляється ремонтувати теплотраси
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шерешевський розповів, як своєю картиною передбачив знищення крейсеру «Москва».

Також Знай.ua писав про те, що у Національній опереті покажуть новий драматичний етюд «Коцюбинський. З глибини».