Про це він розповів на каналі «UKRAINE THE BEST».

«Я в інше місце переїхав, тому що у районі мого будинку не так далеко були бої, у Вишгородському районі. Сім'я була, там і старі, і малі, я вивіз. І, звісно, що я виїхав без нічого. На третій день я вже там шукав, де роздобути фарбу, полотно, а тоді було це дуже важко, магазини всі закриті. Надвірнянський район. За тиждень я домовився, вже мені прийшло, вже запрацювала Нова Пошта. Там прийшли невеликі розміри, все, фарба… Думав спочатку, що я буду малювати тільки чорно-білою фарбою, то тільки такі фарби замовив», - розповідає Владислав Шерешевський.

За словами художника, була ще синя фарба, охра, і от 8 березня він опублікував свою першу картину часів повномасштабної війни – «Жовті стрічки», де зображена маленька дівчинка з цими стрічками, бо їх носила наша тероборона. Як розповідає гість програми, він через день писав роботи і викладав, і такої популярності у нього ще ніколи не було у соцмережах.

Далі, розповідає художник, він малював портрети азовців до їхнього полону, поки вони ще були на «Азовсталі», їх він намалював на основі фотографій Козицького. А далі, зазначає він, ці картини пішли в Англію і зібрали немало грошей для України на благодійному аукціоні.

Популярні новини зараз
Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

«Була знакова картина Smoke on the Water, написана за два дні до того, як підбили крейсер «Москва». Deep Purple (ред. – назва за піснею). Там людина на березі моря, начебто спокійно п'є, якусь там пляшку чи не пляшку тримає. Я виходили з тієї тези, що людина може вічно дивитись на воду і на вогонь. Оце це було море, і там горів, ну, там не підписано, що це крейсер «Москва», просто великий корабель. Я виклав в інтернет, і за два дні як почалось, мені почали всі дзвонити: «Звідки ти знав? Звідки?». Ну, не знаю, щось прийшло. І це ж потім дійшло і до Deep Purple, на їхньому сайті потім ця картина з’явилася», - розповідає Владислав Шерешевський.

Як повідомляв Знай.ua, Попенко розповів, як пройти осінь та зиму без відключення електроенергії.

Також Знай.ua писав про те, що Старіков назвав перемоги та проблеми операції ЗСУ на Курщині.

https://youtu.be/xPSLAPfZbzA