Жінка на ім'я Кетлін Геннінгс відсвяткувала свій 105-й день народження, поділившись секретом довголіття. На святкуванні, яке відбулося 2 жовтня в будинку для літніх людей Sandfields у Челтенхемі, вона насолоджувалася пінтою улюбленого напою — пива Guinness, у компанії друзів, сусідів та персоналу.

Кетлін Геннінгс, скріншот
Кетлін Геннінгс, скріншот

Коли Кетлін запитали про секрет її довгого та щасливого життя, вона відповіла: "Пийте Guinness і не виходьте заміж!" В рамках святкування вона отримала подарунковий кошик від пивоварні, в якому були пінтні келихи, фартух, шоколадні цукерки та багато банок Guinness. Про це пише видання Dailymail.

Кетлін народилася в 1919 році в Брікстоні та багато років працювала бухгалтером у Лондоні, активно відвідуючи культурні заходи, такі як танці в Ковент-Гардені, опери та балети. Під час Другої світової війни вона вирішила переїхати до сільської місцевості, і в 1965 році разом із матір'ю, братом і собакою оселилася в Котсуолдсі.

Кетлін Геннінгс, скріншот
Кетлін Геннінгс, скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам готують підвищення пенсій: більше нагадує подачку, ніж допомогу ВПО потраплять під перевірки: виплати збережуть не всім Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок
Показати ще

Менеджерка будинку для літніх людей, Малайка Чарльз, підкреслила важливість святкування таких особливих подій, як ювілей Кетлін, і зазначила, що команда доклала багато зусиль, щоб зробити цей день незабутнім для всіх.

Нагадаємо, коти – це не просто пухнастики, а майже рідина: наука це підтвердила

Раніше ми писали про те, що Лайма Вайкуле знову зачепила росіян: чому правду так важко прийняти

Крім того, Знай.ua повідомляв, автори статті про неякісні консерви для армії викривили висновки державного НДІ, – експерт