Найбільший банк України ПриватБанк знову потрапив під" обстріл " Користувацької критики. На сайті minfin.com.ua один за іншим з'являються негативні відгуки про цю фінансову установу.

"Були найкращими, стали найгіршими", - так назвав свій коментар засмучений клієнт.

Він написав, що став клієнтом ПриватБанку ще в студентські роки. І тоді банк був найкращим в плані сервісу.

"Зручно було комуналку платити, рахунок рахунок поповнювати, знімати гроші. Але зараз від нього більше проблем... " - згадує незадоволений клієнт.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще


Він звернув увагу на численні "косяки" банку і допитливість в плані безпеки, яка навіть з оглядкою на почастішалі випадки шахрайства, здається зайвою. Виходить, що пройти перевірку Приватбанку не може навіть сам клієнт.

" то їх карткою не можна розплатитися в магазині-зняти в банкоматі можна, переклад і поповнення рахунку виконати можна, а через термінал помилка... то вони квитанцію дати не можуть... дзвонив їм на гарячу лінію — вони спочатку вимагають на питання відповісти... я їм вже і дату народження сказав, І місце прописки, і розмір і колір трусів... але ні, відповісти на питання мені було потрібно лише для того, щоб дізнатися, що квитанцію вони мені дати не можуть...", - поскаржився Користувач.

Під кінець його терпіння вже зовсім не витримало, і він побажав співробітникам ПриватБанку перерахувати волосинки в носі Дональда Трампа. А виходячи з того, як зависає додаток Приватбанку в останні дні, то створюється враження, що саме цим вони зараз і займаються.

Нагадаємо, ПриватБанк залишив українця без грошей перед Новим роком: "Впевнені, що я шахрай"

Як повідомляв " Знай.ua", українці скаржаться на нескінченні черги в ПриватБанку: "Одна Каса і у співробітника обід"

Знай.ua писав, українець звинуватив ПриватБанк у пропажі 11 тисяч: "Гроші списали, не видало ні копійки"