Новорічне привітання Володимира Зеленського, вимовлене перед дитячою аудиторією, викликало змішану реакцію: одним воно сподобалося, іншим - навпаки.

Свою думку про нього на каналі «Знай ua» висловлює Катерина Котенкова:

«Хід з дітьми, звичайно, безпрограшний. Ось тільки йому вже ніхто не вірить. Якщо оцінювати це привітання просто як привітання, то - сміливо. Молодці. Але з точки зору реальності це просто хороший хід».

Ведуча високо оцінила і сценарій, і режисуру ролика. Ось тільки в цьому ролику до українців звертався не Володимир Зеленський, а його персонаж - Василь Голобородько. Та й діти виглядали занадто доглянутими та веселими.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Думаю, якби поїхали по селах, там таких красивих діток не знайшли б. Та й таких усміхнених - через непросте життя», - вважає Котенкова.

У пропаганді взагалі діти - універсальний засіб. Вже проти них хтось навряд чи може щось мати. Але що ж сказав Зеленський?

Сказав він, що рік цей був важкий (і адже дійсно був), що влада щосили служить народу, що ліків і захисних засобів від коронавірусу не вистачає тому, що дехто ще до настання зарази на країну позбувся нюху. Але є і герої - лікарі, поліція, рятувальники ... Вони й врятували країну, виконуючи свої обов'язки.

Потім глава держави перейшов до своєї улюбленої теми - будівництва. Адже це тільки дорослі критикують його за те, що на будівництво були відпущені гроші, призначені для боротьби з коронавірусом. Дітям про подібні речі нічого не відомо, а Зеленський сподівається, що нове покоління оцінить його будівельні успіхи.

З критикою на соціальних мережах він розправився просто: «Після когось залишаться пости, а після когось залишаться мости». Тут коментувати, власне, нічого.

«Діти уважно слухали, ось тільки звернене привітання було до дорослих. А сам президент не опустився до сюсюкання в кадрі, хоча його менеджери можуть порадити й не таке. Хтось скаже: він же намагається, хтось - черговий відосік ... Моя думка: це звичайний піар. Якісний ролик без серйозних посилів. Він показує одне: влада не має плану виходу з кризи», - зазначає Котенкова.

Раніше вона говорила про іншу загрозу епідеміологічної безпеки крім коронавірусу.

Також Котенкова вказала на чинники, здатні вплинути на курей долара у 2021 році.