На одному з невеликих Telegram-каналів "Передостання інстанція" з'явилася мерзенна історія про українців і деякі витівки в супермаркеті АТБ.

"Вчора ввечері ходив в АТБ за яблуками, і побачив, як один тип — цілком звичайний на вигляд — приспустив маску і обнюхував яблучка, одне за іншим, з Куп різних сортів. Я був сильно втомлений і не надав цьому особливої уваги. Охорона АТБ, судячи з усього, теж.

Коли я прийшов додому, то побачив, що у мене в пакеті одне з яблук надкусано — мало сліди різців з обох щелеп. Тобто тип стояв і надкушував яблука одне за іншим, мабуть, намагаючись зрозуміти, які з них — найсмачніші", — зазначив він у себе в публікації.

Скріншот публікації (Передостання інстанція)
Скріншот публікації (Передостання інстанція)

Далі автор додав, що, можливо, все ж покупець намагався заразити всіх інших коронавірусом. В кінці публікації він зазначив: "Ось вам і наслідок обмежень на торгівлю деякими категоріями товарів, згідно з якими ризики для покупців повинні істотно знизитися. В моєму випадку вийшло навпаки".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Останній абзац відноситься до заборони на товари, які після введення локдауна заборонені до продажу. Якось головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що "заборонені" товари не є предметами першої необхідності, але їх наявність змушувала людей їхати в магазини виключно за ними, а не за продуктами.

Нагадаємо, локдаун залишив киян без шкарпеток і лампочок

Як повідомляв "Знай.ua", продавець відомого супермаркету залишила частину себе в їжі - Зеленський сюди тепер не прийде

Знай.ua писав, чернівчанам впарюють хліб з " додатковим білком", нудить від одного виду: "Це їдять наші діти!"