Французькою, німецькою та англійськими мовами став доступний перегляд документальної стрічки про 93-тю окрему механізовану бригаду “Холодний Яр”.

Про це повідомляється у публікації на сторінці військового формування у соціальній мережі "Фейсбук".

"Історію боротьби українського війська проти російської збройної агресії представили іноземним глядачам.

Дві частини військово-документальних фільмів про звитяжний та бойовий шлях 93 бригади Холодний Яр переклали та дублювали англійською, німецькою та французькою мовами.

Пам'ять про звитягу Героїв 93 бригади Холодний Яр житиме в віках", — пишуть на сторінці ОМБр.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

93-тя бригада - одна з тих, яка стала свідком найжахливіших боїв українсько-російської війни на Сході України. Бригада була в боях під Іловайськом, біля Донецького аеропорту, у Пісках. Не дивно, що саме ця бригада зазнала найбільше втрат серед військових частин України. Назву “Холодний Яр” бригада отримала не через локацію в цій місцевості - їхній штаб у Дніпропетровській області - а символічно, на честь мужності й відданості повстанців Холодного Яру.

Нагадаємо, окупанти літають над головами наших воїнів на Донбасі, використовують кулемети, гранатомети і не соромляться.

Як повідомляв Знай.uа, школяр врятувався з окупованого Донбасу і став хоробрим бійцем ЗСУ.

Також Знай.uа писав, що ворог закидає заборонені міни на Донбасі, ЗСУ затримали причетного до окупантів.