Зараз ми з вами навчимося готувати курячий рулет з грибами.

Для цього нам знадобиться курячий фарш в кількості одного кілограма, три столові ложки манки, паприка, сіль, копчена паприка, чорний перець і Чилі, також за смаком можна додати часник, і 100 грам сиру.

Для начинки - 500 грам грибів, дві цибулини, пучок кропу, рослинне масло і сіль з чорним перцем. Приготування починається з фаршу, який можна взяти і Індичий. У нього потрібно додати манку, сіль, спеції і ретельно перемішати, після чого обсмажити цибулю і додати до нього гриби.

Їх потрібно гасити під кришкою протягом п'яти хвилин і без кришки до стану, поки весь сік не випарується. На наступному етапі додається сіль, перець і дається можливість охолонути. Фарш рівномірно розподіляється на пергаментному папері, яку потрібно змастити олією. Викладається начинка, посипається кропом, сиром і акуратно формується рулет.

Популярні новини зараз

Колишня Узєлкова Боржемська після побачення заговорила про велике кохання: "Вік не має значення"

Тоня Матвієнко в купальнику показала всім свої хащі, Арсен не проти

Дружина Дзідзьо втиснула апетитні форми у жовтий купальник на березі океану: а чоловік де?

Тіна Кароль зізналася, як любить тріпати нерви коханому: "Скажи чесно"

Показати ще

Його потрібно потикати виделкою в декількох місцях і загорнути в пергаментний папір, після чого відправити в розігріту до 200°C на одну годину. Через 60 хвилин блюдо посипається сиром і знову повертається в духовку на п'ять хвилин.

Готову страву в гарячому вигляді набагато смачніше, тому можна розпалювати його на сковороді або в мікрохвильовці.

Нагадаємо, мінімум часу і зусиль: "лінива" курочка порадує вас і смаком і приготуванням

Як повідомляв "Знай.ua", "Райське" варення з апельсинів з корицею: любов з першої ложечки

Знай.ua писав, Французька смакота: як приготувати Кіш-лорен з куркою і грибами