Три порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню було зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 9 січня.
Це стосується району відповідальність оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу Водяного (на Приазов'ї) і біля Луганського в районі відповідальності "Півночі". Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook.

ООС, фото Facebook
ООС, фото Facebook

Збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з підствольних і ручних протитанкових гранатометів, а також з великокаліберних кулеметів. Представники ОБСЄ повідомлені про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК. Зазначається, що серед наших воїнів відсутні бойові втрати.

"З початку поточної доби, 10 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил спостерігається тиша. Порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, путінські окупанти не дають відновлювати Донбас: стріляють по простих українцям

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua",різдвяні історії з передової: бійці ЗСУ поділилися своїми заповітними мріями

Знай.ua писав, львів'яни везуть на Донбас Різдво, герої чекають: "Любов і 7 тисяч вареників"