Зараз ми з вами розберемо рецепт рибних котлет по-балканськи.

І для нього нам знадобиться 500 грам рибного філе, 100 г цибулі-порею, 80 г. сиру, 100 мл рослинного масла, одне куряче яйце, половина склянки хлібної крихти, 2 столові ложки волоських горіхів, щіпка спежемолотого чорного перцю, пачка панірувальних сухарів і чайна ложка солі.

Рецептом поділився Instagram-аккаунт — "Їмо Вдома".

Приготування починається з рибного філе, яке необхідно нарізати не дуже великим кубиком, потім додати сир, хлібні крихти, мелені волоські горіхи, яйце і цибулю-порей, який попередньо слід обсмажити на рослинній олії.

Рибні котлети в процесі приготування, фото: Instagram
Рибні котлети в процесі приготування, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Туди ж додається мелений перець і сіль за смаком, також можна використовувати зелень.

На наступному етапі береться фарш. Його слід гарненько перемішати, накрити кришкою посуд з ним і дати постояти 30 хвилин, після чого сформувати котлетки і обваляти їх в панірувальної суміші. І в кінці залишається тільки обсмажити їх на рослинному маслі на невеликому вогні.

Спочатку це потрібно зробити з одного боку без кришки, потім все ж перевернути і накрити сковороду з котлетами кришкою.

Нагадаємо, мінімум часу і зусиль: "лінива" курочка порадує вас і смаком і приготуванням

Як повідомляв "Знай.ua", "Райське" варення з апельсинів з корицею: любов з першої ложечки

Знай.ua писав, Французька смакота: як приготувати кіш-лорен з куркою і грибами. Французький кіш-лорен з куркою і грибами однаково поєднується з білим вином, чаєм або кавою