Зараз ми з вами розберемо рецепт рибних котлет по-балканськи.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІ для нього нам знадобиться 500 грам рибного філе, 100 г цибулі-порею, 80 г. сиру, 100 мл рослинного масла, одне куряче яйце, половина склянки хлібної крихти, 2 столові ложки волоських горіхів, щіпка спежемолотого чорного перцю, пачка панірувальних сухарів і чайна ложка солі.
Рецептом поділився Instagram-аккаунт — "Їмо Вдома".
Приготування починається з рибного філе, яке необхідно нарізати не дуже великим кубиком, потім додати сир, хлібні крихти, мелені волоські горіхи, яйце і цибулю-порей, який попередньо слід обсмажити на рослинній олії.
Туди ж додається мелений перець і сіль за смаком, також можна використовувати зелень.
На наступному етапі береться фарш. Його слід гарненько перемішати, накрити кришкою посуд з ним і дати постояти 30 хвилин, після чого сформувати котлетки і обваляти їх в панірувальної суміші. І в кінці залишається тільки обсмажити їх на рослинному маслі на невеликому вогні.
Спочатку це потрібно зробити з одного боку без кришки, потім все ж перевернути і накрити сковороду з котлетами кришкою.
Нагадаємо, мінімум часу і зусиль: "лінива" курочка порадує вас і смаком і приготуванням
Як повідомляв "Знай.ua", "Райське" варення з апельсинів з корицею: любов з першої ложечки
Знай.ua писав, Французька смакота: як приготувати кіш-лорен з куркою і грибами. Французький кіш-лорен з куркою і грибами однаково поєднується з білим вином, чаєм або кавою