Пара запоріжан замовила недороге дитяче ліжечко і була дуже засмученою якістю виробу: допрацьовувати його для того, щоб ним можна було користуватися, чоловікові довелося самому.

Про це повідомляє телеграм-канал "Народный ревизор".

Нюанси почалися вже при доставці ліжечка. Хоча його й привезли вчасно, заносити меблі й матрац покупцям довелося самостійно. Але куди більше розчарування їх очікувало, коли їм вдалося ознайомитися з виробом ближче.

"Ліжечко була з розряду бюджетних варіантів, але тим не менше, заявлені в описі критерії на сайті не відповідали дійсності.

Відшліфувати нормально дерево виявилося важко, три рівні фіксації дна замінили двома, навіть просвердлити отвори у виробника не вийшло. Відповідно чоловікові довелося доробити їхню роботу", — розповідають про деталі ситуації на каналі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У доказ проблем з предметом меблювання для дитини у пості також наведені знімки виробу.

Фото Telegram
Фото Telegram

Цікавою виявилася й реакція продавця. На дзвінок у магазин там відповіли наступне: "Ну це ж бюджетний варіант, що ви хочете?"

Нагадаємо, Продавець відомого супермаркету залишила частину себе в їжі - Зеленський сюди тепер не прийде.

Як повідомляє портал Знай.uа Українець купив вафельні трубочки з дуже несподіваною начинкою: "Супермаркет береже фігуру"

Також Знай.uа писав, що Гарний зовні, але гнилий всередині-покупці попереджають про новий трюк супермаркетів