Чи можлива коаліція «Слуги народу» і «Батьківщини» з Юлією Тимошенко на чолі уряду?

Такий варіант розглядає в ефірі програми «Что дальше» колишній радник міністра охорони здоров'я Дмитро Раїмов.

«Розглянемо приклад Гончарука. Ось ти колишній прем'єр-міністр. Ким ти можеш ще стати? Прем'єр в Україні - фігура видна, це частина великого історичного періоду. Така людина може піти вгору тільки на дуже конкретну посаду. Стати однією з трьох головних фігур: або головою парламенту, або знову прем'єр-міністром, або президентом», - говорить він.

Але з президентством у Юлії Володимирівни поки не складається, а в крісло спікера Верховної Ради вона не особливо прагне. А ось прем'єр - це досить грошова посада, де можна нажитися.

«Я б попередив пана Зеленського, що таке призначення закінчиться погано. Це приблизно як у випадку з Саакашвілі. Він емоційно некерований, неконкретний, і швидко переходить від «ми - нерозлучні друзі» до «бариги та Майдан». І зараз в цій ситуації знаходиться Юлія Володимирівна. У неї дуже цікавий психотип, цікаве політичне життя. Я не знаю, чи займалася вона колись своїм психоаналізом, але це дуже цікава історія - тому що вона не уживається ні з ким. Це не вдалося ні з Кучмою, ні з Ющенком, ні з Януковичем, і з Порошенком вона погано уживалася», - розповідає гість програми.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Вона утрималася на плаву, але ж плавати можна по-різному. Можна бути лідером, а можна просто бути в мейнстримі. У Тимошенко другий варіант, і її електоральна підтримка не росте. А її виборець старіє, та й сама вона не молодіє. До неї як до лідера звикають, а це - проблема, оскільки ти стаєш своїм чоловіком, але не революційним лідером, який може принести зміни прямо зараз.

«Юлія Володимирівна, очоливши Кабмін, найімовірніше, з'їсть самого Зеленського і всю його команду», - дає прогноз Дмитро Раімов.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він стверджував, що Зеленський став знищувати тих, хто привів його до влади.

Також Раїмов прокоментував відеоролик з молодим Олексієм Гончаруком.