Тарас Загородній в блозі «Тарас Загородній говорить» розповів про причини неефективності роботи антикорупційних органів і пояснив, чому так і немає результату у гучних корупційних справах.

На його думку, ніякого результату діяльності антикорупційних органів зараз не спостерігається.

«На жаль, всі кримінальні справи, які порушувалися гучно, пафосно, красиво, з обіцянками, що ось-ось всіх посадять - закінчилися нічим. Нічим не закінчилося справу Мартиненка, нічим не закінчилася справа Насірова (це ще з минулою владою) і нічим інші справи не закінчуються. При тому, що дали вже всі можливості: і гроші, і людей понабирали і навіть суд окремий створили», - говорить Загородній.

Він визначає головну проблему в тому, що немає слідства. В таких умовах навіть чесний суд, який буде слідувати нормам Кримінального процесуального кодексу України, не зможе посадити корупціонерів, оскільки доказова база справ не зібрана. За словами експерта, більше часу в органів займають «розборки» між собою і перекладання провини.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

«У нас більше якісь розборки всередині, хто винен. НАБУ каже, що САП, антикорупційного прокуратура говорить, що винні НАБУ, всі разом звинувачують Венедіктову, або інших, або ДБР, або інші служби. І в результаті замість однієї прокуратури, в можна було щось запитати, ми отримали купку якихось дрібних агентств, які воюють між собою і розповідають які вони класні хлопці», - заявив Загородній.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляли, що шведський економіст виграв суд у Коломойського.

Раніше повідомлялося, що в Держекоінспекції розповіли про те, як борються з корупцією.