У своєму блозі “Тарас Загородний говорит” політолог поділився з глядачами прогнозами на дострокові вибори.

”Ймовірність того, що дострокові вибори парламенту все таки будуть, зростає з кожним днем. Причини тому: критичне падіння рейтингу Зеленського, а також "слуг народу", зростання тарифів, і тиск на бізнес ," - прокоментував Загородній.

Щоб приблизно розуміти яким буде склад нового парламенту, варто звернути увагу на довибори які будуть проходити 28 березня на декількох округах. На даний момент вибори призначені в двох областях (Донецькій та Львівській) з трьох.

На думку політика, в Донецькій області відбудеться сильна боротьба між опозиціонерами і представниками самовисуванців, а у Львівській гряде досить скандальна ситуація.

"За попередньою інформацією, в сутичці зійдуться представниця ЄС Маруся Звіробій, брат народного депутата Олександра Шевченка, і представник ВО Свобода", - резюмував Загородній.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, раніше Тарас Загородній розповів для Знай.ua, чому нічим не закінчилися гучні корупційні справи.

Також Знай.ua публікував думку політолога про заборону російськомовних книг.