Політичний і військовий експерт Олександр Мусієнко в ефірі програми «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, що буде з підприємством «Мотор Січ».

«Ситуація дійсно складна, тому що ми прекрасно розуміємо, що підприємство такого типу і весь військово-промисловий комплекс був свого часу орієнтований на російські ринки і ринки пострадянського простору. Звісно, треба переорієнтуватися. Тим більше, є рішення Кабміну про те, що військово-технічне співробітництво з РФ припинено і не може бути його взагалі.

Треба шукати ринки – Азія, арабські країни, можливо зараз будуть африканські країни, десь Європа, але там буде в меншій мірі. Це вже завдання менеджера компанії», - заявив експерт.

Мусієнко розповів про проекти, які зараз готує «Мотор Січ».

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

«Амбіційний проект, який зараз вже реалізується і проходить випробування, це, наприклад, двигуни, які встановлюються на турецькі безпілотники. Це вже будуть не просто ударні безпілотники, які ми бачили в конфлікті в Карабасі, це будуть і розвідувальні. Двигун уже пройшов успішні випробування, наскільки вони повідомляли. Ну і я сподіваюся, тут замовлення будуть», - говорить він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Білецький виступив з претензіями до нинішньої влади з приводу ситуації з «Мотор Січ».

Раніше політолог Загородній заявляв, що США і ЄС не зацікавлені в «Мотор Січі».