Народний депутат Антон Поляков записав свій новий відеоблог «Правки Полякова» на YouTube про квоти українських експортерів.

«А що там з деревиною? Квоти не вичерпані? А як поставки «європейського» газу, з квотами все нормально? А дешева атомна енергія як йде? Уряд систематично знищує залишки економіки країни. Може назад в мистецтво? Там ти талант, симпатичний і місцями навіть цікавий», - заявив Поляков.

За словами нардепа, Ukrainian Agribusiness Club прогнозує, що українські експортери вичерпають річні квоти до кінця першого кварталу 2021 року.

Поляков розлючений тим, що замість підведення підсумків економічного співробітництва України і ЄС в 2021 році, влада займається менш важливими справами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Чому так рано, запитаєте ви? (Підведення підсумків економічного співробітництва з ЄС, - ред.). А тому що українські експортери меду, виноградного і яблучного соку вже вичерпали річну квоту на безмитний експорт до Євросоюзу. Також Україна повністю використовувала квоти на поставку яєць, яєчних продуктів і м'яса птиці », - резюмує Поляков.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про заяву Полякова, про що не сказав Зеленський в інтерв'ю Радіо Свобода.

Крім того, Поляков раніше заявив, що Зеленський опинився перед дилемою Татарова.