Генерал-полковник юстиції Анатолій Матіос зазначив, що форум "Україна 30" виглядає, як продаж держави за 30 срібняків.

"Україні 30" (через нього виглядає як розпродаж за 30 срібняків) Коротко двома гіфками про враження (не тільки моє) від квазіфоруму... Хоча років нашій державі дійсно 30 але у його виконанні виглядає, як розпродаж (по Фрейду) - за 30 срібняків! Навіть погода вхурделила... скоро і народ за все вхурделить! Поки у нашій державі так є усе!", – пише Анатолій Матіос.

Анатолій Матіос \\ фото з Facebook політика
Анатолій Матіос \\ фото з Facebook політика

Раніше Знай писав, що Анатолій Матіос порівняв, що сьогодні робить влада в Україні та Ізраілі на фоні епідемії.

Про це Анатолій Матіос пише у своєму телеграм-каналі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Анатолій Матіос, фото з вільних джерел
Анатолій Матіос, фото з вільних джерел

"Незважаючи на те, що вакцинація населення у Ізраїлі за темпами вийшла на перше місце у світі, фахівці Інституту біологічних досліджень у ізраїльському Нес-Ціоні продовжують роботу над створенням власної вакцини від коронавірусу", - пише Анатолій Матіос.

Також він наводить низку прикладів, чому саме зараз Ізраіль отримавши вакцину продовжує роботу над власною.

  • Ринок вакцини проти ковіду ще не насичений. Тобто можна провакцинувати своїх громадян тим, що існує на ринку, а свою вакцину з часом експортувати.
  • Ізраільська вакцина буде «універсальною»! Тобто вона буде дуже швидко доопрацьована до ймовірних мутацій ковіду!
  • Ізраїльська вакцина буде потужним гравцем на ринку, бо буде невибагливою до примх логістики та з можливістю продажу ліцензії на виробництво...з урахуванням ії подальшого модифікування!

За словами Анатолія Матіоса, ізраїльтян вакцинують пфайзером та моденою безкоштовно і вже пішла друга фаза вакцинації.