Політичний експерт Руслан Бортнік у своєму новому блозі на YouTube розповів про підсумки тижня, згадавши про президентські форуми до Дня Незалежності.

«Президент запустив 30 форумів до Дня Незалежності. Щотижня на майданчику «КВЦ Парковий» повинні обговорювати якісь важливі для суспільства теми. На цьому тижні обговорювали тему вакцинації, мені здається, за цим криється спроба використовувати символічно красиву дату 30-річчя незалежності, як певний інформаційний і піар привід. Воно не спрацює, адже така кількість форумів, навряд чи буде насичена на актуальну і цікаву інформацію, тому дуже швидко суспільство втомиться і перестане на ці форуми реагувати і приділяти їм увагу», - вважає Бортнік.

Експерт додав, що може з висоти Офісу президента здається, що 30 форумів - це такий масштаб величезний, який дозволить захопити увагу громадськості. Дозволить отримати ту нішу виборця або телеглядача, який раніше дивився опозиційні канали.

Крім теми форумів Руслан Бортнік торкнувся теми чуток.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

«Дуже багато чуток було на цьому тижні. Як ходили чутки про можливу відставку спікера, хоча поки що я їх вважаю недостовірними. Відставка Дмитра Разумкова якщо і є, то поки що дуже далеко. По-перше, «слугам народу» немає на кого його поміняти, а по-друге, сама відставка Разумкова серйозно поглибить кризу всередині цієї партії», - резюмував він.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що за словами Руслана Бортніка, закон про локалізацію створить 60 тисяч робочих місць.

Крім цього, Бортнік заявляв, що локалізація - це поштовх економіці і робочі місця.