МВФ пообіцяла Україні ще в двадцятому році 3,6 млрд доларів. Про це в своєму новому блозі на YouTube каже депутат Антон Поляков.

«Не хочу зараз навіть говорити про відсотки, з якими нашій країні доведеться повертати цей кредит. Але вони ж, в тому числі, візьмуть іншими ресурсами. А ось про це точно варто сказати. І так, програма stand-by розрахована на 18 місяців, з негайним виділенням першого траншу в розмірі 2,1 млрд доларів. Але, природно, просто так вам ці гроші ніхто не дасть. Є певні умови, які однозначно не вигідні для нас», - каже Поляков.

Він додає, що при розгляді цього питання не обійти питання ринку землі.

«Наша влада прискорювала процес і голосували за закон точно не на благо людям. Я не проти ринку землі, але точно не зараз і не за таких обставин. Влада створює всі умови для того, щоб вбити дрібних аграріїв, які є основною ланкою в розвитку цього сектора. Люди змушені продавати свої паї за копійки і таким чином земля йде не тільки в руки олігархам, а й Заходу», - вважає Поляков.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На його думку, наш чорнозем, який вивозив Гітлер вагонами через якість - ось так просто, за спасибі, віддають заради власної вигоди.

«Створюють нібито вигідні кредитні програми, а потім через них же відбирають землю», - резюмує Антон Поляков.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що знизивши ПДВ для аграріїв, міністр Петрашко став головним спонсором агробізнесу.

Крім того, Знай.ua писав, що розпуск парламенту і звільнення прем'єра Дениса Шмигаля – одні з вимог до Володимира Зеленського.