Надалі може бути повернення до влади експрезидента США Дональда Трампа, або когось наближеного до нього.

Про це сказав капітан першого рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах в ефірі програми "Що далі" на каналі "Знай24".

"Що далі? Далі я вам можу сказати, що далі. Ми заплатимо податки і помремо - це єдине, що я знаю точно, що далі буде. Я не знаю - або він (Дональд Трамп - ред.) повертатиметься, або хтось наближений до нього спробує повертатися. Я не думаю, що картина сформульована. У нас був, багато людей не думають, у нас був такий прецедент, що у нас намагалися створити третю партію. Вона була створена, протрималася десь 10 років, все ж таки в минулому столітті була створена", - сказав Гаррі Табах.

Він відмітив, що не думає, що в США буде третя партія, просто тоді республіканська партія розколеться на дві.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я не знаю що Трампу робити, але усі його бояться. І республіканці, і демократи, і істеблішмент, і великі фірми, і ЗМІ наші, які діють як монополії. Всякі монополії його бояться. І другий імпічмент, що вони йому зробили - вони навіть сформулювати не могли, що ж сказав таке, що він призвав до перевороту або до скидання влади. Тому що він нічого такого не говорив. Вони навіть не можуть знайти слів, вони висмикнули якісь там слова з контексту і все", - додав Табах.

За його словами, є понад 50 прикладів, де демократи використали ті ж слова, що і Трамп - "боротимемося до кінця", "стоятимемо до смерті".

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Америка відновлюватиме антиросійські коаліції.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.ua, Зеленський сказав, чи злиться він на Трампа.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Америка відновлюватиме антиросійські коаліції.